Paastreffen 2017 op de rit, enquete voor 2018

Gepubliceerd op

Pasen valt lekker laat dit jaar, op 16 april, en dat verhoogt de kans op een stralend kampeerweekend. Het programma daarvoor is zo goed als rond, met toertochten door lentegroene bossen en een hopelijk bloeiende Betuwe, en heel verrassend op de zaterdag een mountainbike tocht voor de liefhebbers. De inschrijving opent halverwege maart.

Voor de 2018 editie willen we kijken of de huidige opzet nog wel aansluit bij jullie wensen. Daartoe hebben we een enquete opgesteld.

De enquete kun je hier invullen en is bedoeld voor iedereen die wel eens heeft deelgenomen of zou willen deelnemen aan het paastreffen. De enquete staat open t/m 25 maart, de resultaten worden daarna gepubliceerd en besproken op 2 april tijdens de jaarvergadering van de NVHPV.

Voor de komende Pasen is het programma grotendeels rond, de inschrijving opent half maart. We hebben hulp gehad van vele kanten.

Er zijn mooie toertochten (40 en 70 km) gepland over de heuvelrug, met een lunch-stop midden in de Betuwe die hopelijk uitbundig in bloei staat. De 70 km route gaat op de terugrit drie keer de heuvelrug over, je kunt daar alvast een beetje trainen voor de klimtijdrit op het WK in Mannheim.

Op zaterdag 15 april wordt er een mountainbiketocht georganiseerd door Anton Luytink, voor liefhebbers van onverharde paden. Tevens is er een verrassingsactiviteit waarvan ook wij niet weten wat deze inhoudt.

De zwaan-kleef-aan routes voor de rit naar Woudenberg zullen te zijner tijd in de agenda van ligfiets.net verschijnen.

Reacties

TeJayLigFts op ma 27 feb 2017 om 12:23

The Donald is prominent aanwezig. ;)

m66roepers op ma 27 feb 2017 om 16:34

De link naar de agenda voert naar de wereldberoemde pagina 404

wilfredktlr op ma 27 feb 2017 om 16:59

@Marco, opgelost..! ;-)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.