Winterfietselfstedentocht route voor velomobielen

Gepubliceerd op Mon, 30 Jan 2017 23:07:32 +0100

Harry heeft een soepel rijdende route gemaakt voor velomobielen

De route is gebaseerd op de tocht van vorig jaar. Maar de organisatie heeft meerdere stempelplaatsen verplaatst en er eentje toegevoegd in Stiens en nu gaat de, oude, velomobielroute niet meer langs alle stempelposten! Dit zou betekenen dat wie de verkeerde route rijdt, niet alle stempels zal krijgen of in ieder geval heel goed op zal moeten letten de posten niet ongemerkt voorbij te rijden.
Harry heeft de route nu aangepast aan de nieuwe omstandigheden. Dus, wie de oude route heeft, zal deze moeten vervangen door deze.

Wie een Ride-With-GPS-account heeft, kan ook de stempelposten mee downloaden als dit aangevinkt wordt op de exportpagina. Wie zo'n account niet heeft, kan Harry mailen om de .gpx of moet gewoon goed opletten. De route voert nu langs alle stempelposten, dus dat moet wel lukken, maar men doet er goed aan nota te nemen van de adressen van de stempelposten. Die is hier te vinden.

Foto van Timen Dijkstra (?)

Reacties

xlnetwork op Tue, 31 Jan 2017 09:09:16 +0100

Je kan de GPX (en TCX en KML) ook zelf downloaden door naar de Ride with GPS-pagina te gaan en rechtsboven op 'Export' te klikken.

pietandringa op Mon, 06 Feb 2017 08:40:41 +0100

JelleB op Thu, 09 Feb 2017 20:16:55 +0100

We hebben Harry's route gevolgd; deze was inderdaad vlot te rijden met de velomobiel. Geen hekken langs de Zwette waarbij je uit de fiets moet om te steken en geen klaphekjes na Stavoren. Job well done Harry, dank!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst log in of register.