Organisator(en) kinderwedstrijd Cycle Vision gezocht

Gepubliceerd op

Dit jaar is er op Cycle Vision ruimte in het programma voor de kinderwedstrijd. Echter, daar zal iemand zich wel als organisator of organisatoren voor moeten aanmelden. Als er geen organisator wordt gevonden zal het Cycle Vision organisatie comité zich genoodzaakt zien om dit jaar deze wedstrijd niet door te laten gaan.

Doe mee en organiseer een van de leukste en goed gewaardeerde onderdelen van het grootste jaarlijkse ligfietsevenement.

Waar wordt naar gezocht? Het gaat om het vormen van een aanspreekpunt voor vragen voor en tijdens het evenement. Verder het ontvangen en organiseren van de inschrijving. Tijdens het evenement wordt het parcours uitgezet en zou alle informatie duidelijk moeten zijn, namen, leeftijden, geslacht en mogelijk iets over de fiets. Tijdmeting en commentatoren krijgen de informatie. Daarna verzorgt de organisator de prijsuitreiking.

Wat biedt het organisatiecomite? Uiteraard kunnen stukken ter promotie op de site en op ligfiets.net komen. Het comite kan vragen van de organisator beantwoorden en in prijzen voorzien.

Het lijkt allemaal misschien erg veel maar als je het enthousiasme ziet van deelnemers en ouders is het ook wel erg motiverend om te doen! Meld je aan bij cyclevision@gmail.com als je denkt dat je het leuk vind om te gaan doen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.