Oldenburgs ligfietstreffen

Gepubliceerd op

In augustus wordt de tweede Großes Oldenburger Liegeradtreffen gehouden

Van 12 t/m 14 augustus wordt het, vierjaarlijks, Grote Oldenburgse Ligfietstreffen, of het Großes Oldenburger Liegeradtreffen (GOL), georganiseerd. De vorige versie was in 2012.
Het evenement wordt in (Noord-)Duitsland gehouden: Oldenburg.

Vrijdag

Om 14 uur kan er gezamenlijk gereden van station Leer (ongeveer 60 km), of van station Bremen (ongeveer 50 km), naar het centraal gelegen 'Internationales Jugendprojekte-Haus' en op het bijhorende terrein, de aankomst is gepland om ongeveer 18 uur. In het voormalig officiersgebouw van de kazerne Oldenburg-Donnerschwee zijn eenvoudige kamers. Daarnaast zijn er faciliteiten om te kamperen en een parkeergelegenheid voor ligfietsen, trikes en velomobielen. Om 19 uur wordt er gezamenlijk gegeten, en daarna gaat de verzameling liggers naar de openingsceremonie.

Zaterdag

Na het gezamenlijke ontbijt start de rit door Oldenburg, met aansluitend de GOL-Cup, workshops en is er tijd om wat te drinken. 's Avonds volgt de barbecue en cultuur tot in de late uurtjes. Vervolgens is er een groots Oldenburgse ligfietsbioscoop.

Zondag

Na het gezamenlijke ontbijt volgt de rit naar Melkhus Achternmeer en later die dag: afscheid van allen die samen willen vertrekken (naar bijvoorbeeld het station in Bremen of Leer).

Zie ook de folder.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.