Homepages van ligfietsers

Gepubliceerd op

De redactie houdt u op de hoogte van alle aanvullingen op internet die op ligfietsgebied gebeuren. Echter ligfiets.net zelf is ook een grote bron van informatie. In dit artikel een uitgebreide serie links vanuit het fotoboek naar homepages.

De homepages van ligfietsers zijn soms echte parels. Veel tijd en aandacht is gestoken in informatie. De mooiere heeft ligfiets.net even op een rijtje gezet (met excuses aan degenen die ook zeer mooie hebben gemaakt en niet in het rijtje zijn opgenomen.)


mooie achtergrond, en reisverslag naar Santiago: http://www.dewarande.nl/ligfiets/
Nog een reisverslag, naar Polen en veel informatie over electra http://www.welmers.net/hurricane/index_.html
Reclame voor de ligfiets? Dennis Vermeij op http://utopia.knoware.nl/users/cypr093/ maakt er geen geheim van op http://utopia.knoware.nl/users/cypr093/52886.html
Human powered vehicles links geeft op de pagina http://www.condorplaza.com een hele rit interessante artikelen.
Voorlopig bent u als lezer op de laatste pagina zeker een hele tijd bezig. Laten wij de specials op Ligfiets.net dan ook maar hiermee besluiten en u volgende maand meer "pareltjes op het internet" aangeven.

De serie is echter niet beperkt. Stuur uw pagina als link op naar redactie@ligfiets.net als u nog niet in het fotoboek vermeld staat, en hij zeker de moeite waard is. De redactie loopt zelf de links na die in het fotoboek zijn vermeld. (op alfabet)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.