Schrijf je in voor Cycle Vision!

Gepubliceerd op zo 10 mei 2015 om 22:13

Het is mogelijk om je in te schrijven voor Cycle Vision.

Reacties

Jumped op ma 11 mei 2015 om 11:35

Staat dat niet op je lidmaatschapskaart?

G op ma 11 mei 2015 om 15:59

Waarom is de inschrijving bij www.inschrijven.nl weggezet? Naar mijn mening is de inschrijvingsmodule van de NVHPV zelf gebruiksvriendelijker.Ik ben niet enthousiast over het inschakelen van een externe partij die sowieso aangeeft het nodig te vinden je gegevens (ip/browser/domeinnamen etc) te moeten registreren.

Belle op ma 11 mei 2015 om 21:52

Ik ben het eens met 'G'. Er wordt ook privacy-gevoelige informatie gevraagd die helemaal niet ter zake doet, zoals je geboortedatum. Ook jammer dat je moet kiezen tussen óf een wedstrijd doen óf slapen op de camping. Iemand die alles wil doen moet zich 10 keer inschrijven en veel gegevens invullen. Dit kan m.i. handiger.

MaartenSneep op di 12 mei 2015 om 00:14

Inschrijven voor de overnachtingen via een brak systeem waarvan onduidelijk is waar de informatie blijft. Zucht, ik dacht als vrijwilliger met verder helemaal niet in te schrijven, plek zat op de camping, toch? Dat het op een ander systeem dan ligfiets.net komt kan ik nog begrijpen vanwege de partners in de organisatie, maar zo lijkt me een minder goed idee.

PS. De camping vraagt ook om voorinschrijving. Maar als je geen wedstrijden rijdt hoef je natuurlijk niet alles naar waarheid te beantwoorden.

MichielAdriaan op di 12 mei 2015 om 14:48

Een ligfietsproducent moet €350,- dokken voor een standje in de buitenlucht, exclusief BTW. Terwijl automobilisten met hun benzineslurpers gratis parkeren mogen.
De vereniging geeft haar Judaspenningen dus duidelijk aan die laatsten...

jack op wo 13 mei 2015 om 17:43

Producenten gaan zelfs niet gratis staan als ze geen bezoekers krijgen. Bij de batavus fietsmaand werd met argusogen gekeken naar al die bezoekers die naar het evenement kwamen. Door mensen te laten betalen voor parkeren gaan er mogelijk minder bezoekers komen. En toch maakt een organisatie kosten. Het is logisch dat exposanten daaraan meebetalen. Net zoals wedstrijdrijders betalen voor de faciliteiten die hun gebruiken.

MichielAdriaan op do 14 mei 2015 om 13:09

Die ZIJ gebruiken Jack, "hun" is bijvoeglijke bepaling 'zij' de persoonsvorm.

Jumped op ma 18 mei 2015 om 07:19

Mick, ga er ook maar vast vanuit dat alle Campers, caravans en auto's waarin geslapen wordt ook dit jaar weer op hetzelfde terrein staan als de tentjes.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.