Cycle Vision 2015 programma uitgebreid

Gepubliceerd op

Cycle Vision biedt in het programma voor dit jaar een uitgebreid aanbod van hpv's. ATB, Bikepolo, racefietsen, eenwielers, Trial, Freestyle, Bmx dirt, electrische fietsen, speed pedelecs, fatbikes, steps, nostalgische fietsen, ze zullen allemaal te zien zijn op het nieuwe evenement.

Cycle Vision zal verder zoals gebruikelijk de mix zijn van lezingen, probeercircuits, races, lezingen, bikerscamping, workshops enzovoort. Volg de ontwikkelingen via twitter. Meer nieuws volgt!

Als je wilt aangeven op facebook dat je komt kun je naar de agenda gaan. Je kunt als je het nieuws ook volgen door vriend te worden met Cycle Vision ligfiets of een like te doen bij de community pagina op facebook.

Reacties

G op do 19 mrt 2015 om 10:55

Euh, spannend allemaal, ik weet nog niet helemaal wat ik hier nu van moet vinden. Wat een energie ineens allemaal.


Is/komt er voor de eenzame zielen die (het op sterven na dode) FB en twitter minder volgen ook een bron om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen? Zoals een nette website?


Ik verwacht ook in het tweede kanaal van de vereniging (de ligfiet&) uitgebreid informatie over dit mooie nieuws te vinden, dat zal toch wel?

WimH op za 21 mrt 2015 om 12:00

Het is even wennen dat er een MTB-er op de voorgrond staat, maar de toon van het affiche zal ongetwijfeld een grotere doelgroep dan 'de onze' aanspreken.

Ik heb zeker waardering voor de CV-organisatie dat ze deze weg zijn ingeslagen.

Ik zeg namelijk altijd:
"Het maakt mij niet uit waar iemand op/mee/in fietst, als ze maar fietsen."

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.