Vrijdagbericht

Gepubliceerd op vr 06 mrt 2015 om 13:00

In de media, David, Arrow, Mulsanne, Orca, roeitrike, terugroepactie Hase Bikes

In de media

 • Lopifit
  Een oude bekende, de Lopifit, gaat viraal. Bam Margera, bekend van Jackass, plaatste de video op zijn Facebookpagina met de tekst: 'Walking Bike - Buy me one!'. Met miljoenen hits als gevolg.
  Ook het Dagblad v/h Noorden (zie onderaan) besteedde er deze week aandacht aan.
  Ons eerdere bericht over de Lopifit, en de vernieuwde website.
 • Sociale fiets
  Onderwerp in het Algemeen Dagblad is de vierpersoonsfiets, ook wel de BuitenGewoonFiets genoemd. Een fiets, quad, die aan te passen is voor mensen met een fietsbeperking.

David

We kunnen (o.a.) David steunen in zijn strijd tegen de kanker door hem met de RideForHope te steunen met een bijdrage of door mee te fietsen op 20 juni.

Arrow

Na de Ajatar 2 (schone slaapster) die alleen geschikt voor kinderen was, moest er een andere komen. Dat is de Arrow geworden. Om te stelen (wat dan ook gebeurde).

Mulsanne

Bij CyclesJV-Fenioux is de aanstaande Mulsanne iets dichter bij een echt product gekomen. CyclesJV-Fenioux vraagt in welke kleur je de Mulsanne het liefste ziet (klik op foto).

Orca

Diezelfde CyclesJV-Fenioux, met David Massot, stelt de Orca in een video voor. Met Engelse ondertitels.

Roeitrike

Martin zocht en vond de maker van de roeitrike, een Sinner Comfort achterdeel met een voorop een deel van de Thys roeifiets (RowingBike).

Terugroepactie Hase Bikes

Voor de modellen Lepus en Kettwiesel trikes uit 2010 en 2011 bestaat de kans dat bouten, onder bepaalde omstandigheden, kunnen afbreken. Deze bouten moeten zo spoedig mogelijk vervangen worden!
Het wordt aangeraden om deze trikes tot die tijd niet te gebruiken!

In het weekend

 • Zaterdag houdt de NVHPV de jaarvergadering in Hoevelaken. De zaal is open vanaf 14 uur, en de vergadering start om 14:30 uur. Aanvulling: zie ook NVHPV blogspot.
 • Op het circuit in Lommel (B), vlak onder Eindhoven, vindt zondag de tweede indoorwedstrijd van het seizoen plaats. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur. De start van de eerste wedstrijd om 10 uur.
 • De Almere liggers rijden zondag vanaf 10 uur een rondje. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.