Speed daten op de fiets

Gepubliceerd op

Date At Speed, speed daten op de fiets op Valentijnsdag in Utrecht. Ben je single? Ontmoet je droomprins(es) op de fiets!

In aanloop naar het ‘We Own Yellow Festival’ op 12 juli organiseert Take the Stage de Date at Speed ride. Date at Speed is één van de evenementen van We Own Yellow. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 14 februari, Valentijnsdag!

Date at Speed is een tocht door Utrecht waar jij leuke, nieuwe mensen kunt leren kennen tijdens en na het fietsen. Daten op een hele andere manier dan gewoonlijk. Date at Speed verzekert jou van een leuke dag vol met gezelligheid. Dus ben jij single, houd jij van wielrennen en ben je 18 jaar of ouder?! Schrijf je dan nu in voor Date at Speed op zaterdag 14 februari.

Je bent meer dan welkom om ook een single vriend of vriendin mee te nemen. Voor meer informatie en inschrijven kan je terecht op de Facebook-pagina #Weownyellow DATE AT SPEED, waar een link naar het inschrijfformulier te vinden is.

Meer informatie:

Reacties

xanderniezing op do 12 feb 2015 om 19:59

Hoe kan je het aantal dates aflezen op je fietscomputer en pikt de sensor wel alle signalen op?

Maaaike op za 14 feb 2015 om 17:33

Wat heb ik nou aan m'n fiets hangen, "houd je van wielrennen"?
Ik dacht dat het over fietsen ging. Wat is dat toch voor bewustzijnsvernauwing bij sommige mensen? Iets met helmen?
Bij wielrennen denk ik toch echt aan andere dingen dan bij fietsen.
Mooiweer-fietsers en zondagsrijders, doping, mannen in groepjes, ...
(Lovers-for-the-weekend, blauwe pilletjes, ...?)

En zo'n zadel tussen je benen: da's is toch helemaal niet gunstig voor je liefdesleven? (Ligfietsers weten volgens mij ook veel beter wat lekker eten is.)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.