Ymte verlaat Velomobiel.nl

Gepubliceerd op

De huidige firma Velomobiel.nl wordt per 30 april ontbonden

De huidige firma Velomobiel.nl wordt per 30 april ontbonden en als Velomobiel.nl voortgezet door Allert en Theo. Velomobiel.nl blijft actief met de modellen Quest (XS) en Strada.

Jan gaat zich helemaal concentreren op de leiding van de velomobielfabriek in Roemenie: Velomobiel.ro (waarin Allert, Theo, Jan en Ymte gelijkwaardige aandeelhouders blijven).

Ymte gaat verder met Intercitybike in de Ligfietsshop van Gerrit Tempelman. Intercitybike gaat de nieuwe (Strada) DF op de markt brengen.

Het bericht is na te lezen op velomobiel.wordpress.com.

(De titel is gewijzigd: deze was een beetje te cru!)

Reacties

Peter238 op do 24 apr 2014 om 08:37

Hopelijk heeft deze wijziging geen invloed op de goede werking van velomobiel.nl, zij hebben een zeer goede reputatie en je kan als velomobielrijder enkel maar hopen dat dit zo blijft. Vooral de service na verkoop staat op een zeer hoog niveau en dat maakt mij als bezitter van een velomobiel uit een andere stal soms wel eens jaloers. :-)

MarkCox op do 24 apr 2014 om 11:36

Ergens wel grappig dat Ymte dus de enige velomobiel uit hun assortiment gaat verkopen waar hij zelf niet mee kan rijden ;) Ik ga er van uit dat de service er niet onder gaat lijden op lange termijn, want wellicht is dat zelfs gedeeltelijk de reden waarom ze uitsplitsen.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.