Drymer nieuws!

Gepubliceerd op

Drymer komt met twee zeer interessante ligfietsnieuwtjes

Drymer komt met maar liefst twee splinternieuwe ligfietsen, een trike-achtige en een tweewieler.

Allereerst starten we met de Drymer Glider, de trike.Volgens de fabrikant:
De Glider is het nieuwste model van Drymer. Mede doordat de Glider laag bij de grond staat krijgt u op deze fiets een direct gevoel vanuit het stuur met de ondergrond. Dit maakt de fiets speels, beheersbaar en direct. Mede door de ergonomische houding in combinatie met de verschillende mogelijkheden van uitrusting is de Glider uiterst geschikt voor lange toertochten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Sunstar elektrische ondersteuning, maar ook verschillende mogelijkheden in derailleur systemen. De opbouw van de Glider heeft u volledig in eigen hand, wat voor u het beste is.De Glider is mede door de lichtmetalen velgen, en Schwalbe ballon banden een stoere fiets, met een robuust uiterlijk. Dat maakt het ook dat de fiets geschikt is voor verschillende doeleinden. Er kan gezegd worden dat de Glider een heuse Multitasker is, waardoor de fiets geschikt is voor gebruik in de stad, in het land, toertochten, bosritten maar ook voor schoolgebruik en woon-werk verkeer.
De Glider, standaard uitgerust zonder elektrische ondersteuning en zonder Alfine naaf, is naar keuze samen te stellen.
In vergelijking met soortgelijke trikes, is de Glider compact, wat hem wendbaar en makkelijk bestuurbaar maakt.
Opties zijn: overkapping, verschillende kleursamenstellingen, en verschillende veiligheidsaccessoires.

Het volgende nieuwtje is de Drymer TWO, een tweewieler ligfiets.Een fiets die momenteel nog alleen als 3D-model te zien is.
Aldus de fabrikant:
De gedachte achter de TWO zijn het comfort en unieke design van Drymer, met een concurrerende prijs van een elektrische fiets.Wanneer hier meer informatie beschikbaar over is willen wij u hierover graag op de hoogte brengen, mocht u hier geïnteresseerd in zijn. Op dit moment wordt het prototype geassembleerd, welke wij op 7 april in Hannover zullen introduceren.
De TWO heeft achtervering.
Benieuwd naar de ontwikkelingen van Drymer? Via Facebook zijn alle ontwikkelingen te volgen van de huidige concepten, en nieuwe modellen!

Drymer is 6 april aanwezig op de Ligfietsopstapdag in Assen (de TWO dus niet! Of…?).

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.