Wintertraining 2014

Gepubliceerd op

De WeCo nodigt jullie van harte uit voor de wintertraining van de NVHPV

De wintertraining zal dit jaar plaats vinden op de bekende banen van Alkmaar, Sloten en Apeldoorn.

Zondag 26 januari zijn jullie welkom in Sportpaleis Alkmaar. Volgens sommigen is dit de snelste wielerbaan van Nederland. Op deze baan zullen we ons richten op de 4 kilometer en het criterium rijden.

Op zondag 23 februari wordt er getraind in het Velodrome in Sloten. Volgens sommigen is dit de gezelligste wielerbaan van Nederland. Op deze baan trainen we de snelle ronde, de keirin (een sprint met een gangmaker) en het criterium.

De wintertraining wordt op 30 maart afgesloten met een training op de wielerbaan Omnisport in Apeldoorn. Volgens sommigen de mooiste wielerbaan van Nederland. Op deze baan storten we ons op de 1 kilometer sprint met staande start en opnieuw het criterium rijden.

De training staat open voor alle leden van de NVHPV en haar zusterverenigingen. Ook mensen die nog nooit een wedstrijd hebben gereden zijn welkom. Tijdwaarneming is aanwezig zodat je na afloop precies weet waar je staat. Uiteraard mag je publiek meenemen om ze te laten genieten van je verrichtingen.
Voor alle trainingen geldt dat je fiets schoon en droog moet zijn. Als je fiets niet schoon en droog is, dan mag deze niet op de baan komen. Daarnaast geldt er op deze banen een helmplicht. Vergeet dus niet je fietshelm.

Nadere inlichtingen bij de WeCo.
Foto: Marten Tacoma

Reacties

MichielAdriaan op zo 12 jan 2014 om 15:35

En ga je zélf niet racen dan kun je er afspreken voor het handelen in fietsonderdelen. Zoals ík ga doen in Alkmaar ;-)

NoStress op do 16 jan 2014 om 09:45

Detail...wanneer baan open voor losrijden en (ongeveer) aanvang wedstrijden?

Jan-van-Steeg op do 16 jan 2014 om 12:31

http://www.ligfiets.net/event/3211/wintertraining-alkmaar.html

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.