Nieuwe bentrideronline uit

Gepubliceerd op

De nieuwe bentrideronline is uitgekomen. Deze uitgave behandelt toch de voornamelijk echt amerikaanse onderwerpen. Er wordt wel een nederlandse fiets de Mistral van Challenge in besproken.

De echt amerikaanse onderwerpen uitten zich in de stuurperikelen, iets wat in Nederland bijna niet speelt.

Men was wel blij met de Nederlandse ontwikkeling voor Amerika van de Challenge Mistral. Voor de amerikaanse markt ontworpen. Deze mensen houden van hoge, comfortabele fietsen.

Er is een nieuwe schrijver die wordt begroet en er wordt gekeken naar het publiek voor de ligfietsen. Van jong tot oud zijn er duidelijk verschillen in belangstelling. Blijkbaar is ook in Amerika, net als in Europa een imago probleem bij het fietsen en ligfietsen. Het is niet direct hip, cool en vet. Pas later gaat men weer fietsen omdat het wel gewoon leuk is! De site van shimano laat trouwens een leuke insteek naar de oplossing van dit probleem zien. Ze zetten de fietser echt neer als lifestyle met de term Back to Nature.
Op ligfiets.net is trouwens ook zo'n advertentie verschenen. Er wordt daar gevraagd naar de Biesbosch te komen. Het promoten van de fiets als recreatie-middel maar ook als eco alledaags gebruik is natuurlijk prima.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.