Sinner Bikes nieuws

Gepubliceerd op

Reductie assortiment en een opruiming

Sinner Bikes gaat het assortiment fietsen terugbrengen naar alleen driewielers. De tweewielers Demon en Spirit gaan uit het assortiment, zodat de focus van Sinner Bikes op de Comfort (E) en de Mango (Plus, Sport, Tour) komt te liggen.
Voor de Demon en de Spirit wordt een onderdak gezocht. Alleen de nog aanwezige modellen worden verkocht. Waar we meteen op het tweede onderwerp zijn gekomen:

Op zaterdag 12 januari wordt een zogenaamde Winter Meeting gehouden op de Stavangerweg 15 te Groningen van 10 tot 16 uur. Met o.a. een opruiming van de aanwezige tweewielers!

Reacties

NoStress op di 11 dec 2012 om 16:17

Dat is slecht nieuws. Tenzij er iemand opstaat op ze over te nemen.
De Spirit was mijn eerste ligfiets. Goede herinneringen aan.
Je ziet hem veel te weinig. Een bijzonder makkelijke ligfiets waar iedereen zo mee wegfietst. Ook mensen die wat langer zijn. Kortere (benen) mensen voelen zich meer thuis op de Fifty-Fifty.
De Demon is toch eigenlijk wel opvallende icoon. Ideale verhuurfiets. Of voor (grotere) kinderen die doorgroeien.
Opstappers, pak je kans!

Ligfietsger op di 11 dec 2012 om 18:41

Volgens mij was de spirit geen oorspronkelijk Sinner ontwerp, maar van ..... en van de verkoop van een paar verhuur fietsen per jaar, kun je vast geen modellen blijven supporten ...... ik vind het een prima plan ..... focussen op waar je in uitblinkt !

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.