Stoelendans bij de diverse commissies NVHPV

Gepubliceerd op

Binnenkort is er een wisseling van de wacht bij de redactie van Ligfiets& en bij de commissie infrastructuur. Hierdoor kunnen deze twee belangrijke commissies goed door blijven draaien.

Na twee jaar leiding gegeven te hebben aan de redactie van het fraaie blad Ligfiets&, heeft Jos Hendriks besloten om per eind 2012 het stokje over te dragen. Het bestuur van de NVHPV bedankt Jos voor zijn grote inzet en inspiratie gedurende deze twee jaren. De rol van hoofdredacteur zal per 1 januari 2013 worden overgenomen door Maarten Sneep. Maarten zit al geruime tijd in de redactie en kent dus het klappen van de zweep. Deze overdracht wordt zowel door de redactie als het bestuur met instemming begroet en we wensen Maarten veel succes in deze voor hem nieuwe rol.

Met het vertrek van Jos uit de redactie neemt de vraag naar nieuwe redacteuren wel toe. We doen dan ook een dringend beroep op onze leden om te overwegen de redactie te komen versterken. Weet je niet goed wat je dan te wachten staat of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met de hoofdredacteur of met de voorzitter.

Op dit moment is Maarten nog commissaris infrastructuur, maar deze taak zal hij neerleggen bij het aanvaarden van het hoofdredacteurschap.

De commissie infrastructuur heeft een boeiende opdracht, onder andere met het project F12. Het is met genoegen dat we ook voor Maarten een opvolger hebben gevonden. Theo van Soest zal per (direct / 1 januari) het commissarisschap infrastructuur op zich nemen. Theo maakte al deel uit van deze commissie en kan dus een vloeiende start maken. We wensen Theo veel succes en plezier in deze nieuwe rol.

Namens het bestuur,

Kees van Malssen
Voorzitter NVHPV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.