Inschrijving herfsttreffen is geopend

Gepubliceerd op wo 12 sep 2012 om 13:42

Het is weer die tijd van het jaar. De zomer is voorbij - als je met je ogen geknipperd hebt, heb je hem mogelijk gemist - de blaadjes beginnen te vallen. Kortom, de herfst is begonnen. Ook dit jaar hoort daar een herfsttreffen bij.

Het is inmiddels het dertiende herfsttreffen, wederom op camping "de Woensberg", op de grens van Huizen en Blaricum. Het recept is als vanouds: vrijdagavond aankomen voor een barbecue (met zelf meegebracht eten en drinken), zaterdag een toertocht met 's avonds een gezamenlijke maaltijd. Op zondag helpt iedereen met de schoonmaak, om daarna weer naar huis te fietsen.

Er is dit jaar één wijziging. Als je alleen de toertocht mee rijdt en zelf je overnachting regelt of alleen mee eet zonder overnachting, dan vragen we een losse bijdrage van € 2,00. Dan weten we wie er deelnemen en zijn de overige kosten daarmee gedekt.

De vereniging draagt bij in de kosten voor het groepsgebouw. Kan je dit waarderen word dan lid - inschrijfformulieren zijn aanwezig bij het treffen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.