Korting voor vroege vogels bij het velomobiel seminar

Gepubliceerd op

Begin september wordt in Dronten het 7de internationale velomobielseminar gehouden. Vroege vogels krijgen korting bij dit seminar.

Op 6 en 7 september wordt voor de NVHPV het 7de internationale velomobiel seminar geoganiseerd in Dronten. Het is de eerste keer dat het seminar in Nederland wordt georganiseerd.

Als je je vóór 7 augustus inschrijft en de betaling regelt, dan geldt er een korting van € 10,-. Leden van de NVHPV krijgen daarnaast ook nog €20,- korting.

Inschrijven kan via de agenda van ligfiets.net. Er wordt op het moment nog gewerkt aan het programma. Er zijn drie thema’s vertegenwoordigd op het seminar.
    [*]Infrastructuur, met lezingen van zowel fietsers als wegontwerpers.
    [*]Sociale aspecten van velomobielen. Ik heb het daarbij niet over het weggedrag van sommige fietsers, maar over duurzaam transport en sociale acceptatie van fietsen in het algemeen en velomovielen in het bijzonder.
    [*]Techniek, waarbij alle onderdelen aan bod komen: remmen, aerodynamica, elektronica, veiligheid, vering en elektrische trapondersteuning. Ook bedrijfsmatige aspecten komen aan bod: onderhoud van velomobielen en hoe je als fabrikant voorkomt dat je alleen nog met bestaande fietsen bezig bent zonder nog nieuwe fietsen te kunnen afleveren.
De lezingen op het seminar worden in het Engels gegeven, een deel van de sprekers komen ook uit het buitenland.

Op zaterdag 8 september is er een toertocht in de ruime omgeving van Dronten. Informatie in het Nederlands over deze toertocht is in de agenda te vinden. Vanuit dit agenda-item wordt je naar het Engelstalige agenda-item verwezen om je daadwerkelijk in te schrijven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.