Veel nieuws Hpv Deutschland

Gepubliceerd op

Een uitslag van de de verkiezing van HPV idee van het jaar, leuk nieuws van het WK in 2013, lidmaatschap van ECF en een record.

De verkiezing van het HPV idee van het jaar is bekend geworden. Het europese initiatief om dwars door Amerika te gaan rijden blijft een fantastisch idee. De prijs voor 2011 gaat dus naar Josef Janning en het idee ROAM. Op de SPEZI heeft Josef de prijs door Heiko Stebbe uitgereikt gekregen.

HPV Wereldkampioenschap in Leer/Ostfriesland 2013 wordt een gecombineerd WK van boten en landvoertuigen oftewel HPB's en HPV's!! Die combinatie we lang niet gehad, de laatse keer was in Friedrichshafen 2003. Er is door HPV Deutschland uitgebreid met de ambtenaren van de stad gesproken en er wordt een combinatie gemaakt met een aantal fietsfestiviteiten
De burgermeester van Leer zal op 20 juni 2012 om 18 uur een officiele opening van dit fietsfestival in Leer doen.

Future Bike -CH-(de zwitserse hpv vereniging) en de HPV Duitsland zijn lid geworden bij de ECF (European Cyclist's Federation). Op de ECF vergadering die gehouden is in maart 2012 in Wenen is de aanvraag geaccepteerd. De beide verenigingen worden opgenomen met een volledig lidmaatschap.

De eerste termijn voor recordpogingen op de Lausitzring in deze jaar is 29 juni tot 3 juli. Een aantal teams hebben de aanvraag gedaan zoals:
Team Velox
Team Eiviestretto (Francesco Russo)
Jukka Kivistö& Oliver Lehton uit Finland
De pogingen zijn gericht op een 1 uur record en snelheidsrecord over een afstand 200 meter.

De tweede termijn is geworden 27 juli tot 29 juli.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.