Challenge Chamsin

Gepubliceerd op

Het nieuwe Challenge model is Chamsin gedoopt. Op de site zijn foto's verschenen.

De Chamsin is nu ook op de site van Challenge te zien en er zijn fraaie detailfoto's gemaakt, de fiets ziet er zo prachtig uit! Dus hou je van mooie techniek moet je zeker even kijken.

Reacties

Jesse27 op vr 06 apr 2012 om 00:40

Ik vind het echt een belachelijk mooie ligger, eens kijken of ik hem in Assen uit kan testen. Zou graag een wat snellere fiets hebben, naast mijn oude optima condor.

paul-voerman op vr 06 apr 2012 om 17:57

Heb met dit mooie weer van vandaag maar een paar nieuwe zonnige foto's gemaakt en on-line gezet ;)

Karper1 op zo 08 apr 2012 om 16:47

Mooie foto,s Paul van een mooie fiets.

Lits op di 10 apr 2012 om 22:40

Zeer mooie fiets. Benieuwd hoe deze zit en fietst. Maar is er al een prijs bekend voor de genoemde versie met 26", schijfremmen, spatborden en bagagerek?

walter op zo 22 apr 2012 om 22:18

Heb er onlangs een rondje op gereden. Ik had natuurlijk enorm hoogtevrees, maar ik moet zeggen dat hij toch wel erg goed reed. De zit was veel minder diep dan verwacht, waardoor ik denk dat het toch best een goede klimmer zal zijn. Niet zo goed als de FujinSL, maar wel een stuk beter dan een bukfiets.


Ik vermoed dat dit een heel fijne fiets is voor iemand die graag samen fietst met mensen op traditionele fietsen, maar wel wat meer snelheid en comfort zoekt.


Qua uiterlijk geeft Challenge wel weer z'n visitekaartje af. Ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar ik zou echt geen mooiere hora weten.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.