Twee Belgische treffens

Gepubliceerd op

Rond 2 juni (limburgse liggers) of 27-29 april (gentse liggers).

Ligfiets.net wordt flink over de grenzen gelezen, want na het aankondigen van het duitse treffen vonden we ook nog twee belgische treffens in de mailbox.
We volstaan met een knip en plak actie voor dit artikel.

Gentse liggers

De aankondiging was kort:

Beste Liggers en ligfietsfanaten,

Ook dit jaar organiseren www.gentseliggers.net een ligfietstreffen, dit jaar heeft Patrick Debal uit Vorst-Laakdal de touwtjes in handen, en is hij volop bezig met een mooie organisatie:

alle info om en rond dit treffen vindt u op:www.ligfietstreffen.gentseliggers.net

alvast bedankt voor jullie massale opkomst

jullie voorligger

wouter

Limburgse liggers

de aankondiging was wat langer:
Op zaterdag 2 juni 2012 organiseren wij als Limburgse Liggers ons tweede trike- en velomobieltreffen. Dit gaat door in Opoeteren(Maaseik - België). Op ons eerste treffen vorig jaar hadden wij 18 deelnemers en dit jaar zouden wij het zelfs nog iets beter willen doen. Mede daarom zouden we jullie willen vragen om ons treffen een beetje in de verf te zetten op jullie website.
We hebben zelf ook niet stilgezeten, want dit jaar voorzien wij voor en na het treffen de mogelijkheid om te overnachten. Verder zorgen we ook voor de nodige "spijzen" om de inwendige mens te versterken. Elke deelnemer ontvangt een gratis t-shirt dankzij de bereidwillige medewerking van velomobiel.nl.
Het treffen zelf bestaat uit twee delen: in de voormiddag rijden we een kortere tocht, waarna we terug op de plaats van vertrek aankomen. In de namiddag rijden we dan een langere tocht. Voor een deel van de routes zullen trikes en velomobielen gescheiden rijden, wegens het snelheidsverschil. De maximumsnelheid is bij ons altijd die van de traagste, dus niemand hoeft schrik te hebben om zich te forceren of om achtergelaten te worden. Ons motto is: samen uit, samen thuis! Het plezier en de vriendschappelijke en gezellige sfeer staan voorop bij ons. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen in de voormiddag of alleen in de namiddag mee te fietsen.
Alle verdere info kunnen jullie vinden op ons forum: www.limburgseliggers.be/forum bij de rubriek "toertochten Limburgse Liggers"
Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie mij altijd bereiken via rik@limburgseliggers.be
We hopen jullie te mogen ontvangen op 2 juni. In elk geval bedankt voor jullie aandacht!

Sportieve groeten,

Rik Conings
www.limburgseliggers.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.