Goed nieuws bericht

Gepubliceerd op

De redactie heeft de laatste tijd een stroom aan goed nieuws gekregen. Een compilatie hiervan is te lezen in het uitgebreide bericht.

Voor ligfietsplaza is een vertaler van de nieuwsberichten naar het duits gevonden. Wolfgang Aehle vindt dit een leuke uitdaging. Namens de redactie alvast veel succes en plezier toegewenst!

Een aparte tekst voor deelnemers aan de wedstrijden is in bericht http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/21413 te lezen. Voor publiciteit achteraf en promotie van ligfiets.net niet verkeerd.

Het speciale cycle vision shirt wordt nog een keer gemaakt. Maak, om te bestellen, 45 euro over op de rekening van de nvhpv giro 4916787 onder vermelding van de maat. Bestel een extra grote maat als je houdt van wat ruimere kleding (dus niet superstrak). Verder dient het breedste punt op de borst te worden genomen. Als dat de buik is dient die natuurlijk als maatstaf te dienen. http://www.ligfiets.net/cyclevision/shirt.php3 De prijs is inclusief verzending.

In het speciale hpv nieuws onder EK & CV Special wordt op pagina 40 een artikel geschreven over verzekeren. Degene die deze verzekering had afgesloten had nog voordat hij de rekening had betaald schade. De schade is echter door de verzekeraars onmiddelijk uitgekeerd. Voor de complete tekst zou ik willen verwijzen naar de special. N.B. de special ligt straks bij een aantal punten, Elan, Ligfietsshop Tempelman, Ligfietsspecialisten, Sinner, velomobiel.nl, Wiegers Wheels (kortom iedereen die in het blad heeft geadverteerd en een winkel heeft)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.