Sebastiaan wint wintercompetitie

Gepubliceerd op Mon, 19 Mar 2012 17:03:33 +0100

En overtuigend deed hij dat. De nummer 2 was ook opvallend, Jos. Weer sterk en in Sloten op een Tyrfing uit de stal van Elan. Met 2 punten minder werd Jan 3e in het klassement over 3 wedstrijddagen.

Sebastiaan won in Sloten alle 3 de onderdelen. Bij het schildpaddencriterium ging de winst naar Ton. Als je de uitslag van het criterium bekijkt valt op dat de snelheden van 'H' en 'S' behoorlijk overeenkomen. De ene groep had wellicht een mindere dag, de andere juist een goede.

Bij de hazen finishte bijna iedereen met een ander aantal rondes. En toch zag je, af en toe, overleg en samenwerking. De schildpadden reden gestructureerder, maar stel je er niet al te veel bij voor. Ja, er was vaak een groepje van 4 rijders, maar de top 3 had regelmatig een veel hoger tempo.

Al met al weer een mooie middag, maar wel met 2 rijders die vanwege lichamelijk ongemak voortijdig stopten. Jammer was ook dat er maar 14 deelnemers waren. Voor wie wil nagenieten of wil zien wat hij/zij gemist heeft volgen hier links.

De uitslagen
Foto's Hankie

Reacties

FiSh op Tue, 20 Mar 2012 10:54:22 +0100

Voor mij was het een leuke dag, met een warm onthaal om vanuit België te komen. Ik heb een klein verslagje geschreven, vooral vanuit de slakken-koers gezien, op: http://gentseliggers.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=7540

Tot een volgende keer,
Filip

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst log in of register.