Nieuwe server operationeel

Gepubliceerd op

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt. En nu is het zover. De nieuwe server voor LigfietsPlaza is operationeel.

Doordat jullie nu met z'n allen op de nieuwe server aan de gang gaan kunnen er nog enkele foutjes boven drijven. Een meeltje naar webmaster@ligfiets.net is voldoende om ons op de hoogte te brengen. We zullen ze dan zo snel mogelijk oplossen, zodat we tijdens Cycle Vision een volledig werkende site hebben.

De overgang heeft plaatsgevonden op dinsdag 25 juni tussen vier en vijf uur 's middags. Heb je in die tijdt iets aan LigfietsPlaza toegevoegd of gewijzigd, dan is het niet zeker dat die wijzigingen zijn meegenomen naar de nieuwe server. Controleer dat zelf nog even voor de zekerheid.

Als je goed kijkt zie je in het url nu www2.ligfiets.net staan. Dat is tijdelijk de nieuwe naam van LigfietsPlaza. Als je nog www.ligfiets.net gebruikt hebt wordt je naar dit adres doorgestuurd. Over een a twee dagen zal de nieuwe server onder de naam www.ligfiets.net bereikbaar zijn.

UPDATE: Op dit moment gaat bij mij http://www.ligfiets.net al naar de nieuwe server. Dus maak je niet ongerust als je geen www2 in het url ziet. Dit bericht staat alleen op de nieuwe server.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.