Pak je agenda: wintercompetitie 2012

Gepubliceerd op

Het argument om niet aanwezig te zijn bij een wedstrijd is wel eens dat iemand wat anders te doen heeft op dezelfde dag. Nu, met deze aankondiging, ruim vantevoren, moet daar voor een deel toch iets aan gedaan kunnen worden. De eerste wedstrijd is over iets minder dan drie maanden.

Twaalf februari zijn er wedstrijden op de 250 meter baan van Alkmaar. Achttien maart kun je rondjes racen op de 200 meter baan van Amsterdam. Op beide dagen zijn er drie onderdelen.

Voor nieuwelingen: een schone vlotte fiets met kettingrandafscherming en een helm is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Op de baan zijn losse bidons niet toegestaan. Drinken doe je niet of uit een drinkzak.

Links

Reacties

RaptoBike op zo 27 nov 2011 om 01:27

Weet iemand waarom er niet meer op Apeldoorn wordt gereden? Ik dacht dat de wintercompetitie altijd uit 3 wedstrijden bestond?

jack op zo 27 nov 2011 om 03:43

Apeldoorn had aangegeven geloof ik dat ze een aantal maanden vol zaten. Het is een van de moeilijkste banen heb ik begrepen om contact mee te leggen. Het zou zomaar kunnen dat er een ingelaste wedstrijd tussendoor komt.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.