EK & CV nieuws

Gepubliceerd op

Leden van de De nederlandse ligfietsvereniging NVHPV hebben het prachtige themanummer al ontvangen. Veel nieuws en wetenswaardigheden zijn weer in het clubblad op schrift gesteld.
Deze keer kun je ook een HPV nieuws, of zoals het straks gaat heten Ligfiets& te pakken krijgen bij de EK & CV.
Het blad is namelijk ook meteen het programmaboekje.
Heel veel mensen zullen naar verwachting zo kennis gaan maken met ons blad.

Graag zouden we nog een aanvulling willen geven op het programma.
Het openingsprogramma is een gezamelijke tocht. Hiervoor is iedereen uitgenodigd. Om 10 uur zal het welkomstwoord van de Commissaris der Koningin van Flevoland worden uitgesproken op de parkeerplaats van het provinciehuis.

Het programma voor de vrijdag ziet er als volgt uit:
10.00 Centrum Lelystad, Provinciehuis nabij het station op de Visarenddreef 1, op het parkeerterrein wordt verzameld. Opening door Commissaris der Koningin van Flevoland de heer De Jager.
10.30 De fietsers gaan over de grote straten van Lelystad richting Dronten. Begeleiding is aanwezig. Het is een toertocht en geen wedstrijd. Wel hopelijk natuurlijk een gezellige boel.
Afstand is ongeveer 25 kilometer.
12.00 Op De Vliet 6 bij Velomobiel.nl komt de Burgemeester van Dronten de heer Gresel erbij. Via een omweggetje wordt naar De Morinel gereden.
13.00 Opening en aanvang van de wedstrijden.
17.00 Slot wedstrijden en aanvang gezamelijke maaltijd in de tent op De Morinel

In dit bericht informatie over de uurrecord machines. Uitnodiging voor het openingsprogramma. Verwachte nieuwe fietsen. HPV nieuws inhoud.

De werelduur record jacht is geopend. Er is door Kingcycle een compleet nieuwe fiets gebouwd. Door M5 wordt gereden met de bestaande stroomlijn. Tot op heden geen bericht van de White Hawk mensen, maar wij wachten af. Het lijstje van de webadressen hieronder geeft meer info.Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.