Vrijdagbericht

Gepubliceerd op

Een nieuw boek, Toxy op Eurobike en een terugroepactie.

Op Cyclorama, het online magazine, is een digitale mock-up te zien van het Cyclorama boek dat in februari wordt gepubliceerd. Allerlei soorten fietsen worden behandeld, dus ook ligfietsen en velomobielen, maar ook hoe er in de wereld met fietsen en fietsers wordt omgegaan. Het is een mock-up, want soms is de tekst gewoonweg gevuld met lorum ipsum... De schrijvers zijn aanwezig op Eurobike in Friedrichshafen (tot en met 3 september).

Toxy

Over Eurobike gesproken: Toxy presenteerd er het TriMobil, een trike voor 3 volwassenen of 2+2, die vanaf nu in serie gemaakt wordt.
Ook wordt de Toxy-ZR 2012 getoond, een meer alledaagse uitvoering van de lage racer Toxy-ZR. Als onderdeel van de facelift voor nog meer gebruiksgemak krijgt de Toxy ZR naast de Aero-race staart met 70 liter waterdichte transportcapaciteit, een Hebie standaard, SON verlichting, Rohloff-optie 2012, ook een gesloten voorwielaandrijving en speciale SKS-spatborden. De modellen vanaf 2006 kunnen hiermee ook worden opgewaardeerd.

Catbike Mushashi

In Amerika is er een terugroepactie voor de Catbike Mushashi. De reden is een mogelijke scheur op een lasnaad, met een risico op een een ongeval. Het betreft de serienummers van CBM0002 tot CBM0170.

Reacties

MichielAdriaan op ma 05 sep 2011 om 18:52

Lorem Ipsum (afgekort: lipsum) is de benaming van een tekst die vaak door drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijke gebruikt wordt om te kijken hoe een tekst of lettertype eruit ziet, bijvoorbeeld in letterproeven, op een webpagina of op een kaft van een boek. De standaardversie van het Lorem Ipsum stamt uit circa 1500

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.