Cycle Vision Sponsors

Gepubliceerd op

Tijdens Cycle Vision zijn er verschillend sponsors voor prijzen en andere zaken, we maken in het uitgebreide bericht melding van. Zeer speciale ligfietstenues, banden en geldprijzen.

Rowingbike.com maakt bekend dat er prijzen zijn voor de specials wedstrijd. De speciale roeifietswedstrijd wordt gesponsord,
10, 20 en 30 euro voor respectievelijk positie 3, 2 en 1 en 20 euro voor de snelste dame......

De andere specials wedstrijd met sponsor is Velomobiel.nl die sponsort de velomobielenrace. Iedere deelnemer krijgt een 406 binnenband en de 1,2 en 3 van de heren een set buitenbanden. Er is ook een set buitenbanden voor de snelste dame. Volgens deze fabrikant is het circuit een "bandenvreter" dus de bandjes zullen welkom zijn.

Een van de allergrootste sponsoren is ACE-shop uit Winterswijk die voor het algemeen klassement maar lieft 6 speciale ligfietstenues beschikbaar stelde. Kijk even in de hal van FlevOnice als u ze wilt zien want daar hangt een setje als model. Ace schrijft: "
Gewonnen kan worden een wedstrijdshirt met dito racebroek van ACE,
gemaakt door Bioracer. Speciaal voor de ligfiets met zakjes aan de
voorkant van het shirt en de broek zonder zeem."
Een set kleding vertegenwoordigt een winkelwaarde van 75 euro!

Uiteraard zal de Nederlandse ligfietsvereniging NVHPV het meeste blijven bijdragen, maar uiteraard bedanken we de bovenstaande bedrijven voor hun steun.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.