Alle ruimte op Trias

Gepubliceerd op

Zondag werd de tweede wedstrijd verreden van de zomercompetie 2011. Op de baan van HKS Trias reden zeven deelnemers drie onderdelen. Door blessures en harde wind werden er geen persoonlijke records verbroken, maar leuk was het wel.

De snelste rondetijd werd gezet door Peter op zijn Fuego. Hij was twee seconden langzamer dan vorig jaar, maar gezien de omstandigheden tevreden met 2:05. Tweede werd Marco Thuis op zijn M5 CHR.

Bij het criterium rechtsom stonden was het aantal deelmers het hoogst, zeven. Race director Richard starte ook, net als Niels. De laaste was net aangekomen met zijn Quest. Ook al waren er geen groepjes op de baan, vervelen deed niemand zich. De lange doordraaiers en links-rechts combinaties maakten elke ronde uitdagend. Een stuurfout koste je zo een seconde of wat.

Winst ging naar Marco, tweede werd Peter, derde Henk.

Na een pauze, iedereen maakte dankbaar gebruik van de goede faciliteiten, was het tijd om 45 minuten linksom te rijden. Bij sommige deelnemers was de snelheid wel wat gezakt, wat ook in de einduitslag is terug te zien.

Al met al een rustige maar geslaagde middag in Den Haag.

Niels maakte foto's, bekijk ze in zijn Picasa album.
Peter maakte een video van dik vier minuten.
De uitslagen zullen vrij snel op Mylaps staan.

De volgende wedstrijd in Nederland is Cycle Vision bij Biddinghuizen.

Reacties

pjotr320 op za 04 jun 2011 om 11:39


Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.