Twee symposiums in Maart

Gepubliceerd op

Heel toevallig op 1 maart vindt een symposium plaats dat langere afstand fietsers wat meer ruimte kan geven.

En opvallend nagekomen nieuws, het symposium over fietsnoviteiten op 20 maart heeft de Quest als titelbeeld.

Vandaag publiceerde ligfiets.net een vrijdag bericht over statistieken met een wat kritische inhoud. Het goede nieuws is dat mensen over de inhoud van fietsbeleid mee kunnen gaan praten en denken op het symposium van Fietsberaad op 1 maart. We raden dan ook iedereen die zich hierin interesseert om dat symposium te bezoeken en de stem van de fietser te laten klinken!

Het symposium over fietsnoviteiten heeft een foto van de quest als titelbeeld gekregen (zie hiernaast).

Nieuws op Wielen

Op zondag 20 maart 2011 vindt in de voormalige drukpershal en op het parkeerterrein van de Gelderlander, Voorstadslaan 2, te Nijmegen het fiets- en duurzamemobiliteitsevenement 'Nieuws op wielen' plaats. Op dit evenement zijn bijzondere fietsen, e-bikes en andere elektrische voertuigen te bewonderen en uit te proberen.
Het doel is om bedrijfsleven en particulieren de lol en het praktische nut van innovatieve duurzame vervoermiddelen te laten beleven.
We brengen kennis, kunde, kunst en creativiteit samen rond het thema duurzame mobiliteit.
Op de eerste verdieping van de drukpershal is een schitterende lange gang waar een expositie wordt gehouden van door de fiets geïnspireerde fotografen, schilders, ontwerpers en andere kunstenaars.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.