CONCEPT

Cycle Vision beurs 2011 (oud)

Gepubliceerd op

Op Cycle Vision komt een groot probeerparcours waar mensen kunnen exposeren. Alle exposanten staan rondom het probeerparcours.
Dit is het oude bericht, het nieuwe staat hier.

De beursindeling en exposanten zijn nog niet compleet. In het uitgebreide bericht wordt de lijst met standhouders bijgehouden.

Standhouders

1Bike4You www.1bike4you.nl (alleen zondag)
Challenge www.challenge-ligfietsen.nl
Alligt www.alligt.nl
Fietser.be www.fietser.be
Flevobike www.flevobike.nl
Hafa Ligfietsen www.hafa-ligfietsen
Human Powered Team Delft www.hptdelft.nl
Jouta ligfietsen joutaligfietsen.nl
Ligfietsshop Tempelman www.ligfietsshop.nl
M5 ligfietsen www.m5-ligfietsen.com
Nazca ligfietsen www.nazca-ligfietsen.nl
Nvhpv nederlandse ligfietsvereniging www.ligfiets.net
Optima ligfietsen www.optima-cycles.nl
Ovotandem www.ovotandem.co.uk
Radical design www.radicaldesign.nl
Raptobike www.raptobike.nl
Schwalbe www.schwalbe.com
Sinner bikes www.sinnerbikes.com
Sunrider www.sunrider-cycles.com
Troytec www.troytec.de
Ventisit www.ventisit.nl
Wheels Reinvented www.wheelsreinvented.nl

Beursinformatie

Er zijn twee mogelijkheden, standhouders kunnen in de grote hal staan of buiten op het probeerparcours.

* Beurstijden *
De beurs is open voor publiek op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 10.00 tot 16.00.

Beursintroducties

Wat moet u zeker niet missen tijdens deze Cycle Vision?

Alligt (nieuw type). De oervorm van alle Velomobielen (overkapte volledig gestroomlijnde driewielers) is de Alleweder. Met de Alleweder A7 is de huidige fabrikant een nieuwe weg ingeslagen. De A7 is een kunststof velomobiel. Alligt maakt ook kettingrollen.
Flevobike, de F-lite band en natuurlijk de e-assist optie oftwel de ebike versie van de Greenmachine en Orca velomobiel en natuurlijk de Li-ion accu die de fabrikant eerder dit jaar lanceerde.
Jouta, deze fabrikant introduceert dit merk opnieuw in Nederland met een aantal nieuwe ontwerpen! Kijk even in de nieuwe Ligfiets&, daarin is de fiets getest. De Ligfiets& is te koop bij de stand van de Nederlandse ligfietsvereniging NVHPV
M5 introductie M-racer. Fabrikant m5 is een van de oudste ligfietsmerken in Nederland met een zekere bestendige modellen. Ieder nieuw model is dan ook zeer belangwekkend. Tijdens Cycle Vision zien we een nieuw modelvariant, de introductie van de M-racer. Kijk ook hiervoor even in de nieuwe Ligfiets&, daarin is de fiets getest. De Ligfiets& is te koop bij de stand van de Nederlandse ligfietsvereniging NVHPV

Nederlandse ligfietsvereniging/NVHPV.

De NVHPV heeft als doel de verspreiding en ontwikkeling van mensaangedreven voer-, vaar- en vliegtuigen te bevorderen. Dit gebeurt op allerlei manieren, zoals het uitgeven van een magazine: Ligfiets&; het maken en beheren van de beste ligfiets internetsite ter wereld: ligfiets.net en het organiseren van dit fantastische evenement: Cycle Vision. en nog veel meer. Bevalt Cycle Vision? Of spreken de andere activiteiten u aan? Steun dan de vereniging en word nu lid! Vul de bon in en lever deze in bij de stand van de NVHPV
Op deze stand kunt u lid worden van de vereniging die dit evenement organiseert. Er zijn speciale acties voor nieuwe leden.
Optima heeft een mogelijk een 3- tal nieuwe modellen mee, Oryx, Falcon en Baron Highracer. Zie voor details een artikeltje in de krant.
Ovotandem Op de Amerikaanse site recumbenbentjournal stond een leuk verhaal over een nieuw type ligfietstandem dat in Engeland in productie gaat komen en een van de eerste fietsen is te zien en proef te rijden op Cycle Vision. De ligtandem is door een bekende engelse fietsontwerper bedacht. Het ziet er in ieder geval erg bijzonder uit!
Radical design De ligfiets tassenspecialist Radicaldesign.nl toont hun volledige ligfietstassengamma. Bovendien de Cyclone fietskar en de Wheelie wandelkar. Nieuwe producten zijn de Kettwiesel tas voor de Hase Kettwiesel. Een oplossing voor bagage achterop welke een geheel vormt met de stoel, slank genoeg om de parkeerstand te gebruiken zonder de tas los te nemen. Ook wordt de Solo Racer getoond voor gaaszitjes. Er wordt gezegd dat deze bijzonder nuttig zijn voor Catrike trikes, omdat daar zo weinig andere tassen op passen. Bovendien past het op de meeste schuine gaaszitjes, zoals voor de ICE, Hase, HP ErgoMesh en vele andere Amerikaanse merken. Ten slotte is er de trike transporthoes. Dit product neemt weinig bagageruimte in tijdens het fietsen, maar een vouwtrike past er helemaal in.
Raptobike, Deze bekende tweewielerbouwer heeft nu ook een trike achterstuk. Een zeer bijzondere, een kanteltrike. Hoe het rijdt? Ga proberen!
Ligfietsshop introduceert de drie nieuwe modellen van Ice Trikes op de Nederlandse markt. Ice staat bekend als ultieme trike producent, ze hebben zich er helemaal in gespecialiseerd. De lijn van tweewielers die ze hebben gehad is inmiddels gestopt. Ook is de kwaliteit dik in orde waardoor de prijs/kwaliteit verhouding gewoon supergoed genoemd kan worden. Door hun specialisatie en inmiddels jarenlange ervaring met driewielers kan de producent zeer goede fietsen bouwen. Inmiddels zijn de nieuwe fietsen al enige tijd in productie en worden ze in Nederland goed verkocht. Er zullen er dus zeker al een paar in het "wild" rondrijden.
Ook leuk, Ice zal waarschijnlijk een "fabrieksrijdster" krijgen, Ligfietsshop heeft namelijk een fiets beschikbaar gesteld voor de wedstrijd die Montourlaura op Cycle Vision gaat rijden!
Troytec Nederlandse introductie van vele modellen prachtige fietsen. Duitse topkwaliteit met een italiaanse vormgeving.

Overige informatie

Uitgangspunt is dat het evenement volledig door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Het evenement wordt gesteund door Ligfietsvereniging NVHPV.

Je kunt de organisatie bereiken via cyclevisionorganisatie@ligfiets.net
en te volgen via Twitter cyclevisionnl
En als evenement toegevoegd op Facebook en natuurlijk Hyves en
linkedin.

Meer informatie:

Reacties

teuben op za 18 jun 2011 om 13:46

Vreemd? Ik mis Sinner Ligfietsen in het lijstje...

teuntjeremi op za 18 jun 2011 om 18:43

Ik mis challenge.. jammer

paul-voerman op di 21 jun 2011 om 22:04

Ook Challenge heeft inmiddels ingeschreven

jack op di 21 jun 2011 om 23:02

Door een fout op ligfiets.net komen wijzigingen niet door. Inmiddels gebruik ik een omweg, gewoon een nieuw bericht http://www.ligfiets.net/news/3836/cycle-vision-beurs-2011-1.html
het terugzetten van een oudere versie van de nieuwsberichten zou voor grotere problemen kunnen zorgen, het ligfiets.net team zal pas weer wijzigingen aanbrengen nadat het evenement is geweest. Traditioneel krijgt ligfiets.net namelijk duizenden bezoekers rondom Cycle Vision.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.