whike nieuws

Gepubliceerd op Thu, 11 Nov 2010 07:41:10 +0100

In het bericht een update van Whike. Raptobike gaat samenwerken met Whike, een evenementenbureau verhuurt ze inmiddels en er worden nieuwe types ontwikkeld.

Sinds kort kun je voor proefritten, verkoop en service van de Whike terecht bij RaptoBike. Het is een nieuwe stap voor beide bedrijven, maar wel een logische. De Whike was al enige tijd te koop, maar het ontbrak nog aan een 'eigen' plek waar mensen terecht kunnen voor proefritten en verkoop. Tevens kunnen reeds bestaande klanten terecht bij RaptoBike voor service van hun Whike.

Daarnaast heeft Whike een overeenkomst met Evenementenburo Vanderkruit gesloten. Vanderkruit heeft 12 Whikes staan voor evenementen, zoals personeelsfeesten, clinics en workshops. Door samenwerking met Vanderkruit kunnen grote groepen mensen nu op een leuke manier kennis maken met de Whike.

De ontwikkeling van de Whike staat ook niet stil. Op dit moment wordt gewerkt aan meerdere versies van de Whike op basis van het bestaande model. Ook zal er vanaf 16 februari weer een spannende 1400km lange woestijnrit gereden worden onder leiding van Fredjan Twigt. Meer informatie op Saharatravel.nl.
Een eerder bericht op ligfiets.net gaf ook al wat informatie over de Sahara reizen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst log in of register.