Flevobike Orca

Gepubliceerd op

Flevobike heeft sinds kort een nieuwe website. Ze presenteren daarop het nieuwe product Orca. Verder komt er nog een kennismakingsdag op 13 november a.s. En een van de ontwikkelaars geeft nog een tip over de details van de nieuwe wielen die we onlangs op ligfiets.net zetten.

Er komt weer een stroom van nieuws vanuit Flevobike. Allereerst maar even de nieuwe website, die ziet er weer opgefrist uit.

Maar op de website vinden we de nodige nieuwtjes zoals het gegeven dat de vernieuwde versie van de Versatile is omgenoemd en nu Orca gaat heten.

Voor lezers die zich afvroegen wat de ronde uitsparing op de spaak op de wielen voor doel heeft kunnen we nu het antwoord geven. Deze opening is bedoeld om de magneet van de fietscomputer te plaatsen. Flevobike schrijft: "Een klein puntje heb ik eventueel, op het derde plaatje waar je de volgende tekst bij hebt geschreven "Wiel detail, de spaak met de aanhechting naar de velg",
zie je op de spaak een nokje zitten. Dit is om het magneetje voor je snelheidsmeter in te plakken. Wij zullen daar, zodra het wiel leverbaar is, de juiste afmeting magneten voor kunnen leveren. "

Reacties

A.vanLent op ma 01 nov 2010 om 08:27

Orca!?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.