Flevobike ontwikkelingen

Gepubliceerd op

Quemo schrijft op zijn blog een beetje meer nieuws over de ontwikkelingen die men bij Flevobike doet. De nieuwe Greenmachine trike moet ook vering krijgen en de verbeteringen aan de Versatile zijn opgesomd.

Quemo schrijft over de ontwikkelingen van de Versatile en in het voorbijgaan ook over de trike. Hiermee is ons bericht over de nieuwe Versatile nog wat duidelijker.

Reacties

koendert op do 22 jul 2010 om 15:18

COPY PASTE VAN HET BLOG
Binnen heb ik gezien wat de nieuwe Versatile gaat inhouden. Er zijn heel wat wijzigingen aangebracht. Redelijk wat dingen zijn vereenvoudigd, wat de assemblage vereenvoudigen zal. In details ga ik niet treden omdat ik niet weet of Flevobike daar zo happy mee zal zijn Wat ik wel kwijt durf is wat goede eigenschappen noemen Stijver frame Vereenvoudigde besturing wat mi speling zal betekenen(ik gok) goed aansluitende bovenk onderbak en op een andere snelle manier gemonteerd Spiegels onder iets grotere hoek verstelbaar Tilbeugel naar een lagere, betere  verplaatst
EINDE COPY

De versatel heeft toch ook een nieuwe afdrijving die men van Gazelle in bruikleen heeft gekregen? Hierdoor is er geen dure rohloffnaaf meer nodig is. Ben je dit vergeten of was dit nog een geheim dacht je? Ik meem dit gezien te hebben in ligfiets&.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.