Meer informatie over Cycle Vision

Gepubliceerd op

Twee toertochten op vrijdag- en zaterdagavond, 120 deelnemers en een volle bak met de deelnemers aan de warme maaltijd. Op het evenement kan weer volop genoten worden door iedereen.
Het lezingen programma volgt nog en ook meer informatie uit de zelfbouwhoek. Houd dus de site in de gaten voor de leukste informatie.

Eerst de cijfers, er zijn 90 aanmeldingen voor de maaltijd op zateradagavond en 60 voor de vrijdagavond. Dat wordt dus een gezellige boel en lekker druk. Zoals gewoonlijk een pastamaaltijd geschikt voor sporters. Vers bereid van goede ingredienten zoals we twee jaar geleden ook hadden!

Verder gaat er een toertocht van start op vrijdagavond om 20.30 vanaf de entree van het velodrome. Eerst een rondje over de wedstrijdbaan, vervolgens de stad in. Op vrijdag richting het Amsterdamse Bos, op zaterdag de binnenstad van Amsterdam in. Neem verlichting mee. Namen voor de toertochten hebben we niet, maar op vrijdag kan het spookachtig zijn, het amsterdamse bos wordt in de avond donker natuurlijk. Op zaterdag blijft het licht en rijden we waarschijnlijk nog even langs de wallen.

De lezingen worden overdag en 's avonds gehouden het programma is vers van de pers en wellicht wordt er nog wat toegevoegd. Je zult dus moeten kiezen om een lezing bij te wonen of de avondrit te maken.

De zelfbouwhoek kent een heel aantal interessante projecten, neem dus zeker even een kijkje!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.