Wereldfietser Edvard fietst zich op de kaart

Gepubliceerd op

De site Vakantiefietser.nl geeft de uitslag van een fotowedstrijd. In een aantal van de foto's is een ligfiets te zien. Tijd dus voor een berichtje.

De site geeft de uitslag van een fotowedstrijd van 2009. De foto's laten onder andere een paar foto's zien die door Edvard zijn gemaakt. De tekst is wel grappig : "Edvard is een aardige gast, maar ja hij fietst op een ligfiets. Hmmm, dat zou anders moeten:-))"
Maar dat zal moeilijk gaan, want zover wij kunnen lezen op de blog van Edvard is zijn "normale fiets" te koop.

Maar goed, Edvard is een "echte" ligfietser dus. Redenen genoeg om hem uit te nodigen voor een lezing over zijn avontuur in Afrika op Cycle Vision. En er zijn genoeg foto's die naar voren kunnen komen met een sappig verhaal. Edvard schrijft over de foto's op vakantiefietser.nl: "Ik had al wel twee foto’s (met vakantie-fietser-sticker-wat-een-woord) naar Eric gestuurd, maar ik heb er nog veel meeer gemaakt; zijn stickers zijn ongeveer langs de hele route van Cairo naar Kaapstad geplakt. Alleen kwam het er op een gegeven moment niet meer van nog meer foto’s naar hem te mailen.
"

Er zijn dus wel veel meer foto's op zijn fotoboek en in het blog.

Eerder schreven we op ligfiets.net over de reis van Edvard in dit bericht. En uiteraard hopen we op een mooi verhaal met bijbehorende foto's op Cycle Vision!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.