Ligfietsdag start voor fotowedstrijd.

Gepubliceerd op

Wie maakt de meest sfeervolle ligfietsfoto? Vanaf de landelijke ligfietsdag tot 25 mei kun je inzenden voor deze fotowedstrijd.

Ligfietsers gaan vaak prat op het alternatieve, snelle, comfortabele van hun sport. Het ‘breedbeeld’-uitzicht dat je als ligfietser hebt. Het comfort waardoor je langer en verder kunt fietsen. En dus ook: de verre tochten, de mooie uitzichten, of soms ook het contrast tussen fietser en andere weggebruiker in beeld gebracht.

Nieuw NVHPV-bestuurslid Ida Sabelis vindt dat fotograferen een fantastische manier is om ligfietsen te promoten. Het valt op dat ligfietsers vaak een ‘verrassend anders’ perspectief op de wereld hebben…

Vandaar: vang de sfeer van ligfietsen– maak de meest sfeervolle ligfietsfoto!

Een deskundige jury bestaande uit Veronique Smedts, fotoredacteur bij De Volkskrant, Ida Sabelis, bestuurslid van NVPHV en Bas de Meijer, redacteur van Ligfiets& zal de foto’s beoordelen en tijdens Cycle Vision (5 en 6 juni, Amsterdam) de winnaars bekend maken.
Eerste prijs: een digitale fotolijst om het hele jaar door van je foto’s te genieten,
2e prijs: 4Gb usb-stick om nog meer foto’s op te slaan,
3e prijs: een T-shirt met je foto. En natuurlijk zullen de winnende foto’s gepubliceerd worden in Ligfiets& - al dan niet omlijst door een sfeervol verhaal bij de foto of over de fotograaf.

Foto's kunnen tot uiterlijk 25 mei 2010 worden ingestuurd naar promotie@ligfiets.net.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.