het derde Paastreffen <br> LAATSTE NIEUWS

Gepubliceerd op

De lijst met deelnemers is op 22 maart weer bijgewerkt. Wil je komen en gebruik maken van de extraatjes: geef je dan tijdig op. Diverse deadlines in het uitgebreide bericht.
Op donderdag 28 maart versturen we het info-bulletin naar het opgegeven emailadres. Geen email: lees het dan op de site.

Zwaan-kleef-aan-coordinatoren vinden het prettig als ze weten wie er mee rijden. Kunnen ze even wachten als je wat later bent etc.

Wil je zo'n mooi T-shirt (12 euro) of een Sweatshirt (17 euro) met een kleurvaste rubberbedrukking, dan kan dit tot uiterlijk 24 maart. Hierna is de bestelling de deur uit. (Nabestelling niet meer mogelijk) Betalen op het paastreffen bij Paulus. Een voorbeeld van het shirt op het opgaveformulier

Wil je brood van de warme bakker op het paastreffen, dan kun je de bestelling doorgeven tot woensdag 27 maart. De bestelling wordt zaterdagmiddag afgeleverd.

Betalen bij het afrekenen van de camping bij Paulus

Zwaan-kleef-aan-coordinatoren vinden het prettig als ze weten wie er mee rijden. Kunnen ze even wachten als je wat later bent etc.Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.