Fietsrai van 8 tot en met 10 maart.

Gepubliceerd op

Een groot deel van het RAI complex staat in het weekend van 8 maart in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en op het gebied van sportieve vakanties. De FietsRAI 2002 is van 8 tot en met 12 maart en het Op Pad Beursfestival van 8 tot en met 10 maart. Natuurlijk is de NVHPV ook aanwezig met een stand, heb je nog niet zo'n mooie folder van de EK & CV 2002, kun je daar halen.

De FietsRAI 2002 is van 8 tot en met 12 maart en het Op Pad Beursfestival van 8 tot en met 10 maartDe FietsRAI is traditioneel de grootste, breed georiënteerde tentoonstelling op haar vakgebied. De consument treft er de allerlaatste nieuwtjes en snufjes aan, kan een perfecte keuze maken voor zijn of haar nieuwe tweewieler en kan er allerhande nieuwe accessoires bewonderen. De fietsbranche biedt ook dit jaar weer veel nieuws op haar jaarlijkse tentoonstelling; de FietsRAI 2002, in het Hollandcomplex van Amsterdam RAI, is de verzamelplaats van noviteiten en nieuwe productontwikkelingen.

Al vele jaren organiseert Amsterdam RAI tijdens de FietsRAI verschillende activiteiten. Voor de komende editie van 8 tot en met 12 maart a.s. staan onder andere een groots testparcours voor nieuwe fietsen, ruime aandacht voor de wielersport en natuurlijk de verkiezing van de Fiets van het Jaar op het programma.

Het kaartje voor de FietsRAI 2002 kost € 9,-; de bezoeker kan door bijbetaling van slechts € 2,- ook het Op Pad Beursfestival bezoeken. Daarmee heeft men de unieke kans om de perfecte match van twee beurzen in één bezoek te combineren. De FietsRAI 2002 is vrijdag 8 maart geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur, in het weekend en de dagen erna is de beurs open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.