Internationale bezetting recordweekend

Gepubliceerd op

Met rijders uit Frankrijk en de Verenigde Staten heeft het recordweekend in Apeldoorn een mooie internationale bezetting. Ook is de inschrijving voor het Award Diner op zondag na de recordpogingen geopend.

Zondag middag zal om 18:00 na de wedstrijden het award diner plaats vinden met daarbij de prijsuitreiking. Het diner staat open voor deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers. Er is een pastabuffet en saladebuffet. De kosten bedragen 15 euro, kinderen tot en met 12 jaar voor half geld. De inschrijving sluit 7 oktober.

Uit Frankrijk komt Barbara Buatois, de snelste dame ter wereld, dit jaar heeft ze het uurrecord verbeterd naar 84.135, ze zette het 200 m sprint record onlangs in Battle Mountain naar 121.437 km/h. Barbara zal op haar Zockra low racer onder andere een snel uurecord proberen te zetten waarop andere dames hun tanden kunnen stukbijten.

De huidige houder van het ongestroomlijnde uurrecord, Aurélien Bonneteau, ook uit Frankrijk, zal zijn uurrecord gaan verdedigen en tevens een aanval doen op het uurrecord met staartstroomlijn van Hans Wessels.

Uit Amerika komt Sean Costin, voormalig uurrecord houder en recordhouder op de 1000 m TT en de 200 m sprint. Sean heeft vooral zijn zinnen gezet op de verbetering van het 1000 m TT en het 200 m record.


Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.