WK / Cycle Vision bedankt iedereen

Gepubliceerd op

Van een standhouder kregen we binnen: "nog bedankt voor de twee mooie dagen ook voor alle vrijwilligers".
En dat vat samen wat de organisatie ook zelf wil zeggen

Tijdens het evenement zijn zo'n 130 vrijwilligers actief geweest. Verkeersregelaars, ehbo en onze eigen vrijwilligers. Maar ook de mensen van ligfietsspecialisten en bijvoorbeeld van de sportclub 't Zand die ons ontbijt en avondeten verzorgden. Bij elkaar opgeteld gaat het aantal snel richting 200.
Al die mensen bedankt namens ons organisatiecomite voor hun inzet en tijd. Zonder vrijwilligers is dit evenement absoluut onmogelijk te organiseren. In de komende dagen zullen vele berichten via ligfiets.net naar buiten komen over fotos, verloop van de wedstrijden, blogs, publiciteitresultaten en nieuws. Bedenk jezelf dan maar dat het allemaal mogelijk is gemaakt door jullie inzet.

BEDANKT!!


We bedanken verder de drie sponsors, de NVHPV nederlandse ligfietsvereniging voor hun bijdrage, Tilburg 2009 en natuurlijk Schwalbe voor de sponsoring en materiaal.Speciale dank aan ACE ligfietsen die ervoor zorgde dat we vele mensen voor wie alleen een geldprijs beschikbaar was tenminste in ieder geval een mooie toptas/rugzak

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.