Deelnemerslijsten

Gepubliceerd op

De deelnemerslijsten en lijsten met starttijden zijn klaar.

Programma

Vrijdag 3 juli
  [*] 08:45-12:00 Tijdrit 20 km langs kanaal

  [*] 14:00-17:15 Criterium met voorrondes op de Jan Pijnenburgbaan
Zaterdag 4 juli
  [*] 9:00-12:15 200 m sprint met vliegende start op de Dalemdreef

  [*] 14:45-18:00 Uurstijdrit op industrieterrein Vossenberg
Zondag 5 juli
  [*] 8:00-11:00 50 m dragrace in het Reeshofpark

  [*] 12:30-16:30 Vieruurs criterium met Le Mans start in de Reeshof

  [*] 13:30-14:30 Kinderrace, parkeerplaats ten zuiden van Reeshof

Algemene informatie

Alle wedstrijden worden verreden volgens de reglementen van de NVHPV. De meeste wedstrijden vinden plaats op de openbare weg. Hoewel het parcours zo veel mogelijk verkeersvrij wordt gemaakt, dienen de deelnemers rekening te houden met de mogelijkheid dat er zich toch verkeer op het parcours bevindt. De gewone verkeersregels zijn van kracht.

Voor elke wedstrijd geldt dat het de verantwoordelijkheid van de deelnemer is om op tijd aanwezig te zijn. Te laat aan de start verschijnen betekent in principe uitsluiting van dat onderdeel, tenzij de wedstrijdleider anders beslist.

Voor de wedstrijden krijg je een transponder in bruikleen van de NVHPV. De montage ervan is de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Monteer de transponder maximaal 30 cm boven het wegoppervlak en zorg ervoor dat er zich geen metaal tussen transponder en wegdek bevindt. Na afloop van het WK dien je de transponder bij de organisatie in te leveren. Bij het niet inleveren van een transponder worden de kosten ervan in rekening gebracht bij de deelnemer: 100 euro.

Klassement en prijzen

Voor het wereldkampioenschap is er een gescheiden mannen- en vrouwenklassement. Per wedstrijd krijgen de eerste 15 mannen en de eerste 15 vrouwen punten voor het algemeen klassement volgens het schema op deze site. Voor het algemeen klassement wordt geen onderscheid gemaakt naar fietstype. Voor de afzonderlijke wedstrijden zijn er prijzen bij zowel de mannen als de vrouwen voor de nummers 1 t/m 3, voor de snelste volledig gestroomlijnd, gedeeltelijk gestroomlijnd, ongestroomlijnd, veteraan (>50j) en junior (

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.