Speciaal, Ligfiets& nummer 3 op internet

Gepubliceerd op

Heel uniek, voor 1 keer is het blad Ligfiets& ook online te lezen. De vereniging stelt hiermee bezoekers van ligfiets.net in staat om te zien wat ze missen als ze nog geen lid zijn van de NVHPV.


Het blad is tijdelijk te downloaden op deze locatie (3.1 Mb). Het blad verschijnt 6x per jaar voor de leden van de ligfietsvereniging NVHPV.
De vereniging maakt naast het blad een heel aantal initiatieven mogelijk zoals de site www.ligfiets.net, het paas- en herfsttreffen en natuurlijk dit jaar het WK / Cycle Vision raceweekeind en beurs.
Ook lid worden? vul het formulier in en ontvang de rest van het jaar alvast dit prachtige blad. In het blad krijgt je steeds het uitgebreide ligfietsnieuws en met uw lidmaatschap steunt u ook de andere initiatieven van de NVHPV.Overigens kunnen nieuwe leden bij hun aanmelding ook aangeven meteen gebruik te willen maken van de cd met alle bladen vanaf 1984. Ook op WK / Cycle Vision zal de actie van "Wordt lid en ontvang de eerste 22 jaar gratis", weer worden gevoerd. Ook daar krijgen nieuwe leden de cd uitgereikt, uiteraard zolang de voorraad strekt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.