WK en Cycle Vision 2009 nieuws

Gepubliceerd op

De voorbereidingen van het WK zijn in volle gang.

Vrijwilligers

Uiteraard hebben we weer veel vrijwilligers nodig. Vooral omdat we nu drie dagen met wedstrijden hebben. Meld je aan en ontvang: Lunchpakket, koffie/thee en de speciale Wk/Cycle Vision Polo met "organisatie"-opdruk!

Bezoekers

Het lezingenprogramma is bekend, vaak was dit pas enkele dagen voor het evenement klaar, maar nu dus al ver vooruit. De lezingen gaan allemaal twee keer gehouden worden, overdag en in de avond. Tijdens het kamperen was het al mogelijk om op vrijdag, zaterdag en zondag een maaltijd te doen. Maar nu is ook donderdagavond toegevoegd. Bovendien is er donderdagavond nog iets extra, namelijk een opening op een plein in Tilburg waar we gezamelijk naartoe rijden en ook een drankje krijgen aangeboden. Vertrek rond 19.00 en terug rond 21.00 uur. De eerste introductie was al te lezen in dit nieuwsbericht er zullen nog wel meer introducties volgen verwachten we.

Wedstrijden

De pagina met wedstrijden geeft een mogelijkheid voor kinderen om deel te nemen. Inschrijven kan via de agenda. Er zijn tijdens de 4-uurs race een heel aantal wedstrijden die zich richten op kinderen. Voor iedereen is wel een geschikte wedstrijd. Er wordt niet gestreden om de WK titel, maar wel krijgt iedereen een prijs.Nu we het toch hebben over prijzen, er komen een aantal extra prijzen. Schwalbe komt met banden en ACE stelt tassen beschikbaar. (zie voorbeeld hieronder)

Promotie

Er is naast de NVHPV en Tilburg 2009 nog een sponsor bij gekomen. Schwalbe zal in veel uitingen terug te zien zijn. Onder andere in de advertenties van Bike & Trekking en Op Pad.
Er draaien inmiddels banners op Velovision en Liegeradforum. Als speciale actie komt Ligfiets& nummer 3 helemaal op internet te staan. Uiteraard is dit een eenmalige actie. De redactie van het blad en de vereniging geven aspirant ligfietsers hiermee de kans om kennis te maken met dit fantastische tijdschrift en de voordelen van het lidmaatschap. Uiteraard maakt de vereniging het blad maar ook diverse activiteiten zoals dit WK/Cycle Vision en diverse treffens mogelijk, en laten we dan ook ligfiets.net maar niet vergeten!!

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.