Video WK Bentwaters Park 2008 op Cycle Vision

Gepubliceerd op

De britse ligfietsclub BHPC heeft van de afgelopen Wereldkampioenschappen met materiaal van een professionele videograaf en materiaal van een aantal anderen een video samengesteld. De video wordt verkrijgbaar op de komende WK/ Cycle Vision in Tilburg.We lichten verder nog een tipje van de sluier op over de verschillende programmas van lezingen en videos gedurende het evenement.

De BHPC heeft het mogelijk gemaakt een bestelling op te geven van de dvd in de webwinkel. Bij het afronden van de bestelling is er een optie "collect" oftewel afhalen. Vul daar Tilburg of WK2009 in en de bestelling wordt dan meegenomen naar Tilburg de dvd kan daar ook worden betaald.
Betaling naar Engeland in de pond is relatief gezien enorm duur, dus de organisatie zorgt voor een enorme service door deze actie. Afhalen kan waarschijnlijk bij de NVHPV stand op de beurs.Overigens zullen we de dvd ook in de lezingenruimte in de pauzes tussen de lezingen gaan vertonen. In de avond in de kantine op de inmiddels bekende Cycle Vision Camping wordt wellicht ook een programma van lezingen en videos gepland.
In deze week noemden we al de video Paris Dakar No Oil
maar verder verwachten we:
video en beelden van Biking the ocean
Video en beelden van vliegfiets Blue Falkor
En uiteraard andere interessante toevoegingen als we ze vinden!!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.