Meer Cycle Vision nieuws

Gepubliceerd op

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk op fietsen die in de beursstand tentoongesteld worden proef te rijden.
Verder speciale Cycle Vision shirts en een uitbreiding op de wedstrijden in het velodrome, daar kan nu ook met een staartstroomlijn gereden worden.

Dit jaar voor het eerst tijdens Cycle Vision en nog nooit vertoond! Op zondag van 14.00 tot 15.30 wordt het mogelijk om voor iedereen proef te rijden op de grote baan van Cycle Vision. Iedereen mag dan vrij fietsen op die baan.Voor fabrikanten en beursstandhouders was dit de reden om het proefrijden mogelijk te maken op meer fietsen dan op het proefparcours staan en zelfs op fietsen die in de beursstand tentoongesteld worden.
Je kunt dus waarschijnlijk de fiets van je dromen proeffietsen tijdens Cycle Vision. De mogelijkheid om werkelijk alle fietsen proef te rijden is een uniek initiatief.
Neem contact op met de standhouder en vraag of dit ook bij hun mogelijk is. Er is een formulier samengesteld uit de formulierend die normaliter voor het huren van fietsen geldt. Uiteraard zal er om een paspoort of rijbewijs gevraagd worden bij het uitlenen.

Wedstrijden

Voor de wedstrijden is het ook mogelijk met een staartstroomlijn in het velodrome te rijden. Om veiligheidsredenen rijden we alleen met tweewielers in het velodrome.

Shirts

Dit jaar is er op de NVHPV stand nog een tweetal shirts in de verkoop. Het "ligfietsen is leuker" shirt is in een beperkte oplage speciaal voor Cycle Vision in geel gemaakt. Uiteraard komt het shirt in de kleur van Cycle Vision zonder Crew opdruk ook weer in de verkoop.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.