Vrijdag bericht: KOUD

Gepubliceerd op do 20 dec 2007 om 00:00

Voetverwarmers, sneeuwfotos en meer zin en onzin die wij deze week op het internet tegenkwamen.

Aanvulling op de Innovate or Die wedstrijd, de website Slashdot meldt een nieuw wereldrecord voor Human Powered Computing!

Op de site van Cyclingnews vonden we electrische voetverwarmers van het merk. In Nederland is al eerder eens Hotronic voorbij gekomen die sommige gebruikers goed bevalt. Een Nederlandse verkoper is niet makkelijk via internet te vinden, maar verkoop via in Duitsland en Belgie zijn makkelijker. En meer info natuurlijk op de site van de maker zelf. Een eerder bericht over warme voeten schreven we in 2003.
We vonden in een blog een leuk stukje Allewederhistorie.
Verder deze week een leuke Ligfietsbril.En natuurlijk, het kon niet ontbreken, we worden in de stemming van de winter gebracht door
sneeuw en deze foto uit Minneapolis, Amerika waarin de kerstman een leuke ligfiets lijkt te hebben. In 2006 hadden we ook een winterbericht, daarin een verwijzing naar deze Ligfietsarreslee.Voor de mensen die graag ook de voorgaande berichten lezen sturen we deze link mee waarin meer over berichten staan met het onderwerp KOUD.Warme kerstgroeten en een heel goed ligfietsjaar toegewenst namens de redactie!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.