Appelflappentocht

Gepubliceerd op

Be-ijsde wegen en diepe sneeuw. Sommige tochten waren alleen voor geharde bikkels. De regelmatige lezers weten dat we het hebben over de oliebollentocht. In het uitgebreide bericht een alternatief voor ongestroomlijnde ligfietsers.

De utrechtse Heuvelrugliggers organiseren een appelflappentocht als alternatief voor inmiddels jarenlange traditie van de Oliebollentocht. Omdat bij de oliebollentocht niet de mogelijkheid bestaat om ongestroomlijnd mee te rijden lijkt bij sommige ligfietsers de behoefte te bestaan een tocht te maken waar de ongestroomlijnde fiets het tempo bestaat.
In de reacties op de Appelflappentocht wordt meteen een stuk interessante historie van de Oliebollentocht meegenomen. Theo van Goor lijkt in een heel aantal gevallen behoorlijke redactionele capaciteiten te hebben (hint: bij Ligfiets& zoeken ze nog redacteuren).

Zoals u van ligfiets.net mag verwachten is weer een (schijnbaar) eindeloos lange lijst met links naar berichten in de historie over de Oliebollentocht uit het archief van deze site.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.