Vrijdag bericht

Gepubliceerd op

Met de fiets naar het WK in Engeland? In het uitgebreide bericht informatie hierover. Verder een heleboel bijzondere links die we deze week op internet vonden.

De britse organisatie heeft een mailtje gestuurd met de vraag of er belangstelling bestaat in het gezamelijk rijden naar het evenemententerrein. Normaliter is de tocht vanaf de boot zo'n 50-60 kilometer naar het terrein. Vooral omdat er een aantal pontjes niet varen. Ze willen nu de behoefte peilen om aansluitend op de aankomst van de boot vanaf Hoek van Holland een speciale regeling te maken met de veerdienst. Verder gaat de organisatie dan voor een begeleider zorgen. Hierdoor hoeven de fietsers niet een hele speurtocht te doen om de weg te zoeken. Wel is de bedoeling dan als 1 groep te rijden.
De engelse organisatie van het wk hoopt het onmogelijke te realiseren. Een fietspont dat in vaartijd gaat aansluiten op de veerponttijden.
Al een maand geleden en nu een verrassing van fotograaf Bas nog wat hersttreffen fotos.

Sinterklaas, chocoladeletter en ligfiets, wat hebben die met elkaar te maken? Op nu.nl werd het in 1 artikel duidelijk.

We zagen een nieuw ligfietsforum dat "the dark side" wordt genoemd. Dit forum geeft een leuk filmpje de Mont Ventoux op een ligfiets.

We vonden deze week ook een beschouwing van een Nieuw Iets, de ligfietsomkijkreflex.

Op fietsen.123 staat een artikele over Boetebase waarin staat welke boete je voor welke overtreding kunt krijgen. (zou een Ligfietsverbod er ook bij staan?)Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.