Eric Baeten wint Bend 2007

Gepubliceerd op

De uitslag van de België/Nederland/Duitsland competitie is bekend. In het uitgebreide bericht de winnaars. Ook is het WRRA ongestroomlijnd record voor dames op 1 kilometer in Keulen verbeterd.

De competitieuitslag staat in dit pdf document.
De eerste plaats bij de heren is voor Eric Baeten (België), de tweede is David Verbroekken (Nederland), de derde is Hans Wessels (Nederland). De derde plaats voor Hans is verrassend, vorig jaar won hij het Bend klassement.
Voor de vrouwen behaalde Barbara Buatois (Frankrijk) de meeste punten.
Anneke Korthout (Nederland) volgde haar en op de derde plaats staat Ellen van Vugt (Nederland). In de WRRA recordjacht heeft Heike Bunte heeft een nieuw wereldrekord dames ongestroomlijnd gereden op 1 kilometer tijdens de wedstrijd in Keulen. Hiermee heeft zij Anneke Korthout met staartpuntje uit de boeken gereden. Anneke haalde in februari het ligfiets.net nieuws met haar record. Een statistiek van de tijdmeting laat de race in grafiekvorm zien. De gegevens van de baan waarop is gereden is in de fotos terug te vinden.
Er is nog een grafiek van het criterium gemaakt.

In Keulen zijn deze fotos gemaakt.
De resultaten van de wedstrijden daar staan in 1 uur tijdrit en 1 uur criteriumDe Bend competitie loopt al een aantal jaren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.