Vrijdag bericht fietsliefde

Gepubliceerd op

De liefde voor de ligfiets kent vele facetten. In het uitgebreide bericht is een aantal links terug te vinden.

De mooiste liefde komt voor in een droom nieuwe fiets die dan en ligfiets is.
En we vonden een amerikaan die een driewieler op de kop tikte.
Een duitse ligfietsbouwer vertelt op een amerikaanse mailinglijst dat hij het heerlijk vindt om fietsen te ontwerpen. Opvallend is dat de fiets niet in een hightech omgeving op de foto gaat maar gewoon op straat. Zelfs een sigarettenpeukje staat op de foto. Heel bijzonder!

Fietsliefde Gromylja is genoemd in een oud artikel. Zijn eigenaar wil wel afscheid nemen, maar alleen als de nieuwe persoon er net zoveel van gaat houden als hij, dus
hij is alleen te koop met de juiste aankoopmotivatie.
Een duitse velomobilist ondervond deze week wat problemen met zijn nieuwe liefde. De geplande 250 kilometer tijdens de eerste rit waren wat teveel.
Sommige mensen vinden het zelfs moeilijk
om afscheid te nemen van een binnenband die al 74000 kilometer meegaat. Misschien wil hij nog wel een stukje?
In de serie websites van Ligfietsers vonden we een aantal blogs die liefdevol werden gestart maar nu helaas niet meer vaak worden bijgewerkt
na een aantal zeer interessante bijdragen over m5 helaas niet erg vaak meer bijgewerkt. Hetzelfde hier, met schoonmaken van een ligfiets.
Bij onze favorieten is Marlous de leukste,
na het schoonmaken is de blog echter niet zo enthousiast meer onderhouden. Misschien meer tijd om te fietsen? Tot slot een een Seiran die lekker door de bossen wordt uitgelaten.
Bij deze blog wordt een beschouwing gemaakt of de Greenmachine misschien de omslag kan zijn voor de liefde van de grote massa voor de ligfiets.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.